17.09.18

Образ письменника

Після довгих канікул і міцних обіймів ми почали плавний перехід до навчання) Замість звичних "як я провів літо" діти шукали схожості своїх літніх місць перебування із малюнками різних локацій з гри "Містеріум".  Я читала їх анонімні записки й показувала картки - вони відгадували авторів :) Та потім, звіссно ж, ми поговорили і про літні плани, і їх реалізацію - читаючи й дивуючись власним листам у майбутнє, які створювались ще перед канікулами.
Відтепер починаємо спільну роботу над ще одним цікавим предметом - зарубіжною літературою. Для налаштування на цю нову співпрацю я поділила усіх на 3 команди й запропонувала кожній у вигляді скетчу зобразити образи письменників.
Перша група - Юля, Тома, та Іванка малювали збірний образ давнього автора (міфів, легенд, літописів і т.д.). Тут вам і борода, і загадки Всесвіту, і келії, і багато іншого :)
Клим, Федько та Настя довго вигадували образ класичного письменника. На їх думку, він обов'язково має містити бар як творче місце, страждання, гасову лампу і самотність.
А Маша, Ганіє та Андрій креативили з образами сучасних письменників, готових працювати в будь-яких умовах і здатних  знаходити натхнення в найнесподіваніших речах :)
Марічка Горбач

Немає коментарів:

Дописати коментар