24.10.16

Пальці=діти

Оскільки сьогоднішній день ми почали з обговорення обсягів домашки, то уважніше приглядаюсь до того, хто з чим справляється. Більшість працює в одному ритмі, так, що ми можемо обговорювати якісь завдання разом на дошці. Хтось рахує швидше, комусь потрібно більше часу. Є й такі, які працюють тільки в своєму ритмі і не можуть з усіма. Начебто хочеться потроху звести дітей до подібного рівня, щоб працювати в групі, але ті, кому вдається легше, встигають зробити більше і тим самим ще краще натренуватись, а кому складно, той не встигає зробити і затримується.
Грали в гру на кількість і командну роботу. Я поверталась спиною до класу і показувала певну кількість пальців, і рівно така ж кількість дітей має встати, а решта - сидіти.
Цікаво як вони домовляються хто саме встане, а хто сидітиме. Звісно зазвичай намагаються вставати одній й ті самі, тому з певного моменту попросила щоб вставали й інші. Дітей на занятті сьогодні було десять, звісно найбільше радості викликав момент, коли я показала всі десять пальців і всі повскакували :)
Валентина Мержиєвська

Немає коментарів:

Дописати коментар