4 клас. Тиждень 23

 338. 3564 : 4 - 2328 : 8 = 600

36 036 : 18 + 129 * 39 = 7033 

(480 876 - 37 676) : 2 + 5793 = 227 393


339. 504 082

728 056


340. 18 * 3 = 54 км — відстань до дому бабусі.

54 : 6 = 9 км/год — швидкість Федька дорогою назад.


341. (940 + 750) * 26 - 729 640 : 986 = 43200


342. x - 395 = 248

х - 395 + 395 = 248 + 395

х = 643


343. 8 т 5 ц = 8500 кг.

8500 кг > 7500 кг.

27 дм 5 см = 2750 мм.

2750 мм = 2750 мм.


344. 10 * ⅖ = 4 см.


345. 19 - 7 = 12 годин працює поштар.

Але через те, що ми починаємо рахувати не з нуля, а з одного (в цьому випадку з семи), від 12 треба відняти одну годину. 12 - 1 = 11 годин.


346. 11 : 5 = 2 ⅕ годин триває перерва.

6 хв 40 с = 400 с.

8 хв = 480 с.

13 хв 20 с = 800 с.

1/400 + 1/480 - 1/800 — швидкість наповнення.

1/400 + 1/480 - 1/800 = 1/300 б/с.

Отже, щоб наповнити бак знадобиться 300 с, тобто 5 хв.


347. 7 + 3 = 10 хв пішло в Юлі на те, щоб повернутися до дому і дійти до того місця, де вона розвернулася.

10 : 2 = 5 хв витратила Юля, щоб дійти до місця, де вона розвернулася назад.

5 : 20 = ¼ шляху пройшла Юля перед тим як зрозуміла, що забула купальник.


348. 5 + 5 + 5*2 + 5*2*2 = 40 г ромашки потрібно.


350. 



351. Перша конфорка: 45 хв, 10 хв, 15 хв.

Друга конфорка: 40 хв, 35 хв.

40 + 35 = 75 хв піде на приготування всієї їжі.


352. 

Немає коментарів:

Опублікувати коментар