18.05.18

Привидецький квест

Квест для 2 класу почався з того, що листоноша
приніс листа від того Привида, який впродовж року писав беркошколярикам листи на заняттях з української мови, і посилочку, яку ще потрібно було обрати за описом.
Привид надсилає беркошколярикам записничок, за підказками в якому можна віднайти в іншому світі Драконячий скарб
 Відтак діти знаходять портал і інший світ, схожий на spider web:
Щоб пойти через портал неушкодженими, потрібно випити захисне зілля. Але з 5 пляшок тільки в одній зілля, а в решті - отрута:
Прохідне зілля - точно не Orange кольору, і не в пляшках, сусідніх до пляшки з Orange рідиною. Також воно не в центральній пляшці. Воно точно біля Red пляшки, але не в самій ній.
Всі випивають захисне зілля, але, на жаль, проходячи крізь портал, хтось випадково зачепив одну зі струн і цим розбудили захисника іншого світу
Довелося задобрювати його, співаючи пісеньку.
Щоб рухатись далі, в незнайомому світі беркошколятам потрібен провідник, в записничку написано, що в цьому світі можна звернутись до того, в кого є ножиці на голові.
Вони знаходять його, але провіднику ліньки йти. Довелось пообіцяти йому частину знайденого скарбу.
Провідник веде всіх до купця, в якого має бути амулет, який може якось зарадити від дракона.
Але шлях непростий, він пролягає через тунель Триногих. Через нього можут пройти лише створіння, що мають три ноги. Доводиться зв'язати одну ліву і іншу праву ноги разом і так йти парами на трьох ногах.
Зрештою всі знаходять купця
і той справді має амулет, але просто так віддавати він його не збирається, тож доводиться шукати якусь цінну річ на обмін.
Добре, що під рукою є записничок з підказками.
Коли вдається здобути амулет, далі шлях веде вже до печери дракона,
просто через лавове озеро по місточках. Якщо хоча б хтось один втрачає рівновагу - проходження місточків починається спочатку.
І ось, нарешті, печера дракона. Він не спить, охороняє скарб.
Але беркошколярикам вдається піти на хитрість, обійти дракона з тилу і надіти на нього амулет, який негайно приспав дракона.
Щасливі шукачі скарбів досягли мети,
здобули смаколики інших світів,
 які ввечері всі разом смажили на вогнищі.

Більше фото тут.
Надія Молибога




Немає коментарів:

Дописати коментар