13.08.13

Кулінарія

Валентина Мержиєвська
За попереднім планом ми думали щодня готувати з дітьми щось смачненьке. Але прислухавшись до запиту спільноти замість двох днів кулінарії зробили сумо. А готували лише тричі:
- яблучні пончики за рецептом з книги Женев’єви Юр’є про кроленят;
- льодяники на паличці;
- різнокольорове желе.
Пончики в нас вийшли чудові, а от з льодяниками ми надто поспішали, усім хотілося швидше спробувати, тому трохи недоварили карамель і у формочках вона не застигла, а потихеньку витекла на тарелю. Але там їй вдалося затверднути і діти злизали льодяники  просто з тарілки.
Желе ми мали 7 кольорів – хотіли зробити 7 різних шарів. Але мали всього півтори доби на це і не встигли. На майбутнє треба собі запам’ятати робити по 1 шару на ніч. Хочеш 7 кольорів – роби протягом тижня. Компенсували кількістю. Зробили 2 склянки, півлітрове горнятко, великий судочок і найбільшу металеву миску, літрів на 3-4, мабуть.

Як же швидко то все було з’їдено на завершенні Літньої школи! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар