11.10.17

Не чекай. Дій

Цього разу не було якоїсь окресленої теми, поговорили і про надмірну кількість контрольних, про складання планів і їх дотримання, про здатність відмовитись від другорядного і мобілізуватись до дедлайну. 
Про справедливість, про порівну, по-чесному і таке інше - про те, що об'єктивно справедливості немає і висновок залежить від того, які враховувати фактори. 
Старожили цікавились у Ханіє як вона звикає до школи. Вона сказала, що все добре, а решта сказали, що хотіли би, щоб вона більше з ними взаємодіяла - грала в квадрат і робила разом контрольні :) Випала нагода поговорити про інтровертів і екстравертів. 
А на завершення - Машка поділилась своїм бажанням займатись на гімнастиці з булавами, але неможливістю цього в залі з дзеркалами. Говорили про те, що якщо просто просити тренерку про такі заняття, то вона має сама шукати зал, але ж бажання - Машчине, тому більш правильно запропонувати якісь свої рішення, щоб не перекладати втілення свого бажання на іншу людину, а робити власні кроки. 
Цікаво що впродовж дня потім виникло ще кілька ситуацій, в яких замість чекати, що хтось про тебе подбає, можна було зробити самостійні кроки для вирішення питання.
Валентина Мержиєвська

Немає коментарів:

Дописати коментар