2 клас. Тиждень 24

431. Різниця двох довжин - це те, наскільки крила Серафікуса підросли.
4м 20см-3м 50 см=420 см-350 см=70 см зросли крила.

432. а) 17-(3+7)+2*3-6:2=10
б) (9-3)-(4-1)=3
в) 2*(8-2)+(2+9:3)-4*4=1
г) 8*7-6*5-4*3-21=12
д) (61-(14*2-2*11-1)):8=7
е) 19-17+23-21+44-42+57-55=8
ж) (3*2+3*3+3*4+3*5+3*6):3=20

434. Наприклад: а) 6*4-16+12=24-16+12=8+12=20
б) (12-6)*4+16=6*84+16=24+13=40
в) (12+6-18)*4=(18-18)*4=0*4=0

435. Склади приклад:
50-23=27 сторінок

436. (5+90):4=23 (остача 3)
25+(23-3*⅙ )*2=47

437. Підказка: Усі качани варяться одночасно. Подумай логічно :)
Один качан варився 20хв

438. 9*3=27

439. а) 4*6-3=24-3=21
б) 6*2+4=12+4=16
в) 3*6+4=18+4=22
г) 6*5-20=30-20=10
д) 6*6-18=36-18=18
е) 2*6+16=12-16=28

440. 18 разів

441. 1) 3/15 =⅕
2) 4/12=⅓
3) 4/16=¼
4) 6/12=½
5) 6/9=⅔
6) 2/8=¼
7) 8/20=⅖
8) 6/12=½

442. У тижні 7 днів.
У неділю Марта вдягне 7 каблучок.

443. Щоб вирішити цю задачу, треба кількість потрібних казанків множити на 8.
2*8=16 казанків.

444. а) (13+19)-(29-11)=32-18=14
б) (56-31):5+(56-43)*3=25:5+13*3=5+39=44
в) (5*4-8*2)+7=(20-16)+7=4+7=11
г) (38-15)+24:8=13+3=16
д) (56-23)-(18+11)=33-29=4
е) 2*(19-12)+6=2*7+6=14+6=20

445. У цій задачі можна “скорочувати”.
ЯГГ    ЯЯГ
ГГ   ЯГ
Г=Я
Груша=Яблуко

446. Щоб дізнатись, скільки мотузки лишилось, треба порахувати, скільки Есмі використала (помножити довжину одного шматка мотузки на кількість подружок) а потім знайти різницю цього числа і загальної довжини.
1м 20см*6=120*6=720см=7м 20см використала.
10м-7м 20см=2м 80см лишилось

447. 1) 02:05
14:05
2) 02:20
14:20
3) 10:05
22:05
4) 05:05
17:05
5) 08:00
20:00
6) 03:20
15:20
7) 04:45
16:45
8) 03:30
15:20
9) 03:30
15:30

448. а) 627+252=879
б) 345+543=888
в) 124+216=340
г) 217_321=538
д) 436-145=291
е) 573-211=362
ж) 383-156=227
и) 254-153=101

Немає коментарів:

Опублікувати коментар