4 клас. Тиждень 28

414. 1367 + (3608 + 2614) : 3 = 3441 

412 * 43 - 270 : 3 = 17 626 

48 000 : 10 - 1410 : 3 = 4330


415. 45 кг 560 г < 34 ц

67 ц > 63 кг 340 г

4578 м < 45 км 78 м

78 хв > 1 год 8 хв

1 год 12 хв = 72 хв


416. 14 год 20 хв - 45 хв = 13 год 35 хв


417. 75 : 15 = 3

18 * 3 = 54 кг насіння.

54 : 9 = 6

3 * 6 = 18 л олії.


418. 904 : 8 = 113 м/хв — спільна швидкість.

113 - 65 = 48 м/хв — швидкість марсіанина.


419. 21 см 4 мм - 9 см 5 мм - 5 см 7 мм = 6 см 2 мм.


420. 7 м 44 см : 8 = 744 см : 8 = 93 см.


421. (11 + 15):2 = 13 фруктів було з’їдено, отже максимум 13 мандаринок.


422. (60 + 10*3 + 6) + (60 + 10*4 + 5) = 96 + 105 = 201


423. ½ + ½*⅓ = 4/6 = ⅔ книги прочитала Аліза за 2 дні

⅔*½ = ⅓ книги прочитала Аліза за третій день

⅓ + ⅔ = 1, отже Аліза встигла прочитати книгу


424. ((х + 5) : 3 * 4 - 6) : 7 = 2

х = (2 * 7 + 6) : 4 * 3 - 5 = 10


425. DE = BC - CD - EB = BC - CD - (AB - AE) = 82 - 20 - (100 - 76) = 38 см


426. У кожній десятці чисел є одне таке число, отже 9 чисел.


427. Перші п’ять разів цифра 5 зустрічається у чужих десятках (5, 15, 25, 35, 45). Потім ще десять разів у власному (51, 52, 53, 54 і тд) і ще лише один раз у чужому (65). Тобто 75 сторінки немає, і їх максимальна кількість = 74


428. 1. Невірне (тільки якщо обидва числа є нулем)

2. Невірне

3. Невірне

4. Невірне

5. Вірне


429. 72 : 3 : 2 = 12 ящиків.


430. 

Немає коментарів:

Опублікувати коментар