4 клас. Тиждень 22

324.  ¾ = 15/60;   ⅘ = 12/60;   ⅚ = 10/60

¾ > ⅘ > ⅚ 


325. 31 872 : 83 = 384

7931 : 53 = 149, остача 34

19 026 : 74 = 257, остача 8

1452 * 24 = 34 848

2578 * 77 = 198 506

1084 * 34 = 36 856


327. 24 ц/25 га — врожайність першої ферми; 32 ц/15 га — врожайність другої ферми.

24/25 * 3 = 72 ц/75 га — врожайність першої ферми.

32/15 * 5 = 160 ц/75 га — врожайність другої ферми.

((160 + 72) : 2)/75 = 116 ц/75 га — середня врожайність ферм.


328. (42 372 : 66 + 5396) * 18 = 108 684

(23 603 - 294 735 : 35) + 412 * 36 = 30 014


329. 77 м 76 см : 54 = 1 м 44 см.

9 м 76 см * 48 = 468 м 48 см.

256 т 60 кг : 62 = 4 т 130 кг.

24 кг 800 г * 35 = 868 кг.


330. На 75 - 45 = 30 монеток більше заробив перший маляр.

30 : 2 = 15 монеток коштує день роботи.

45 : 15 = 3 дні працював другий маляр.

75 : 15 = 5 дні працював перший маляр.


331. 96 : 2 = 48 м — ширина лісорозсадника.

96 * 48 = 4608 м2 — площа лісорозсадника.

4608 * ⅝ = 2880 м2 — площа, яку займають ялинки.

4608 - 2880 = 1728 м2 — площа, яку займають сосни.

Отже, ялинки займають більше площі на 2880 - 1728 = 1152 м2


332. 




333. (6*1 + 3*2 + 6*3 + 5*4)/4 = 12 ½ см — довжина сторони квадрата, що неможливо, бо довжини всіх стрічок є цілими числами.


334. 10/10 - 1/10 = 9/10 від усієї кави — це 100 г.

100 : (9/10) = 111 1/9 г кави було спочатку.


335. У середині ланцюга залишається по сім шісток і п'ятірок. Але для кожної шістки чи п'ятірки потрібна аналогічна пара, а так як їх кількість не парна, з'єднати ланцюг неможливо. 


337. 

Немає коментарів:

Опублікувати коментар