4 клас. Тиждень 19

280. (136 + 20) * 3 + 70 = 538 

742 + (38 + 2) : 10 = 746

10 * 20 - 11 : 1 = 189


281. 326 * 106 + 326


282. (22 849 - 25) : 36 = 634


283. 57 810 : 82 = 705

5109 * 106 = 541 554


284. 800 : b < 300

b < 800 : 300

b < 2 ⅔ 

b = 0

b = 1

b = 2


285. 300 + 250 = 550 м/хв — спільна швидкість велосипедистів.

550 * 4 = 2200 м — відстань між велосипедистами.


286. 184 * 49 + (13 028 - 26 265 : 85) = 184 * 49 + (13 028 - 309) = 184 * 49 + 12 719 = 9016 + 12 719 = 21735


287. 4*2*4 = 32 м2 — площа додзьо.

32 * 243 = 7776 грн коштуватиме ковролін.


288. 57 : 3 * 4 = 76 км/год — швидкість пасажирського поїзду.

57 + 76 = 133 км/год — їх спільна швидкість.

399 : 133 = 3 години їхали дівчата.


291. БАНК


292. Кожен з’їв по 12/3 = 4 перепічки. Отже, можна вважати, що власник чотирьох перепічок просто з’їв своє, тому грошей йому не дістанеться взагалі.


293. Швидкість першого астероїду — 4000 км/год, а другого — 5000 км/год

4000 + 5000 = 9000 км/год — спільна швидкість

Якщо вони летять назустріч:

20 000 - 9000 = 11 000 км

Якщо вони летять в протилежні напрямки:

20 000 + 9000 = 29 000 км

Якщо вони летять в одну і швидший астероїд наздоганяє повільніший:

20 000 + 4000 - 5000 = 19 000 км

Якщо вони летять в одну і повільніший астероїд наздоганяє швидший:

20 000 + 5000 - 4000 = 21 000 км


294. 

Немає коментарів:

Опублікувати коментар