06.11.19

Трудові мігранти

Володарі країн проаналізували отримані ресурси і доповіли на всесвітньому зібранні, що вони готові запропонувати на експорт, а що і від кого хотіли б собі імпортувати.
Тваринництва ще немає, тому велику популярність отримала соя - вона є тільки у Федька. Він спершу не збирався взагалі її продавати, але побачив великий попит на неї і поки роздумує про ціну.
Іванка і Андрій після довгих перемовин з іншими державами вирішили відправити своїх блакитних людей працювати в Болотяну федерацію "ЮТА" і до Федька - ці держави завжди дружні до мігрантів. ЮТА пропонує соцпакет для працівників, а Федько засновує колгоспи і навіть надає можливість отримати землю у власність.
В такий спосіб блакитні люди з Холодної Ріки зможуть вирощувати свої маслини, чай і каву у вигідних кліматичних умовах. А свої землі з вічною мерзлотою вони пропонують всім для тривалого зберігання швидкопсувних продуктів.
Ще ЮТА готові вивести на саітовий ринтк шоколад, бо в них росте какао і цукрова тростина.
Нікіта і Настя для вирощування своїх видатних запасів картоплі вирішили розширювати площу с/г угідь за рахунок вирубки експлуатаційних лісів.
Поміркували разом, що потрібно врахувати і забезпечити для ефективного господарювання на землі. Записали структуру сільськогосподарських угідь та проценти її розподілу в Україні.
Катерина Василенко

Немає коментарів:

Дописати коментар