09.02.15

Презентація про хатки на дереві

На цей раз презентацію підготував Діма про хатинки на деревах. Я продовжую дивуватись як вільно діти можуть донести думку своїми словами, без потреби читати з листочка.
У Діми презентація була підготовлена в PowerPoint, і всі відзначили наскільки це зручно і дозволяє уникнути втрат ілюстрацій, як сталося під час минулої презентації. 
Водночас відзначили, що доповідь була російською мовою. Але ж ми досі не домовлялись про вибір мови, то можна було робити як хочеться. Втім надалі, все ж таки, обрали українську. Так ми поступово самі виводимо перелік вимог до презентації.
Ще діти відзначили, що у Діми в презентації окрім малюночків був ще написаний текст - доволі зручні підказочки і собі для доповіді, і слухачі можуть прочитати.
Окрім того, дуже вдалим було залучення слухачів до обговорення. Всім приємно було відчути себе частинкою процесу, кожному знайшлось що сказати зі свого досвіду хатинкування на деревах. Одні бачили, інші мріяли. 
На одній з фоток побачили гойдалку з шини. Захотілося на весну таку з горіха в дворі спустити. 
Знову, відчувалось, що тема була цікава як Дімі, коли він розказував, так і слухачам. Всі займались тим, чим справді хотілося і вийшло дуже вдало.
Валентина Мержиєвська

Немає коментарів:

Дописати коментар