16.11.12

Випускаємо пару

Була таємна думка влаштувати дітям вивільнення накопиченої агресії, бо останнім часом почастились сварки між ними.

1. Спробували зробити бій подушками. Лавка, по обидва боки мати, на лаві – пара бійців з подушками. Бій триває допоки один з учасників не втратить рівновагу і не впаде на мати.



Дівчата підходили одна одній за вагою. Особливо у парах: Маша Х.-Саша і Маша К. – Іванка. Але Федькові супротивника не знайшлося. Поки дівчата змагались парами шанси були рівні, а коли стали грати на виліт – Федько вистояв усі спаринги. Треба почекати коли буде Марко :)

Взагалі дітки поштовхалися, посміялися, але, на мою думку, результат досягнений не був. Здебільшого через те, що подушки були маленькі і легкі. Прикольно пошукати великі, м’які, але важкі подушки, якими і розмахувати буде важко, щоб втомлювались і удари були більш відчутними. Щоб один влучний удар таки збивав з лавки.

Наступного разу треба таки повторити сумо.

2. Гра «Хто швидше». Стільців на один менше ніж дітей, усі бігають навколо них і по команді повинні всістися, по одному на стілець. Хто не встиг – вибуває. Тут були приводи і для засмічування і для суперечок і для відстоювання свого. У складних ситуаціях атмосфера відчутно електризувалася, але вцілому минулося без конфліктів, бійок і сліз.

3. Завершили заняття смугою перевертів на матах.

Немає коментарів:

Дописати коментар