10.02.21

Народження Геракла

Згадали метаморфози Зевса і та, як він перкинувся на чоловіка Алкмени - Амфітріона, щоб звабити її. Після цього Алкмена завагітніла і народила близнюків - один з них був від Зевса, а інший - від її чоловіка, Амфітріона. Дітей назвали Алкід та Ефікл. І їхні батьки, і олімпійські боги усе намагались визначити - хто чия дитина.

А виявити це допомогла Гера, яка терпіти не могла позашлюбних дітей Зевса. Вона підіслала двої змій, щоб придушили немовлят. Але один з малючків вхопив зміючок і придушив їх. Так всі зрозуміли, що Алкід - син Зевса. А щоб Гера стала до нього добрішою, його переназвали у Геракла.

Втім, це не допомогло.

Коли Геракл виріс, одружився і в нього народились діти, Гера наслала на нього прокляття-запоморочення, в якому він прийняв свою сім'ю за диких звірів і повбивав їх. ЩОб спокотувати цей гріх він пішов на 10 років у рабство до свого двоюрідного брата - Еврисфея.

Валентина Мержиєвська

1 коментар:

  1. Анонім04.07.21, 16:29

    Я Хелена Джуліо з Еквадору, я хочу добре поговорити про пана Бенджаміна на цю тему. надає мені фінансову підтримку, коли всі банки у моєму місті відхилили моє прохання надати мені позику у розмірі 500 000,00 доларів США, я намагався отримати все можливе, щоб отримати позику у моїх банків тут, в Еквадорі, але всі вони відмовили мені, оскільки кредит у мене був низький, але з Божою милістю я дізнався про пана Бенджаміна, тому вирішив спробувати подати заявку на позику. з доброю волею вони нададуть мені позику в 500 000,00 доларів США. запит на позику, який мені відмовили мої банки в Еквадорі, було надзвичайно чудовим з ними вести бізнес, і зараз мій бізнес іде добре. електронною поштою / контактом WhatsApp, якщо ви хочете подати заявку на позику у них. 247officedept@gmail.com WhatsApp контакт: + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити