18.09.18

Dreams

Наше перше цього року заняття було прекрасною несподіванкою як для дітей, так і для мене, а все завдяки БеркоШко та чудовому Джошу, який у своїй доброзичливій манері дуже цікаво поспілкувався з нами, розпопів про своє життя в Америці, культуру Філіпін, свої подорожі, волонтерську роботу та мрії!
Завжди прекрасно поспілкуватися з новими людьми, адже наш світ стає ширшим та глибшим, а ще корисніше зробити це англійською і відчити, що так, мі розиміємо і нас розуміють! Це незрівнянний ні з чим досвід. Також ми мали цікаву дискусію про мрії і те, що ми всі хотіли б зробити в житті і що можна зробити, щоб мрії збувалися.
Також ми обрали дві книги, які ми будемо читати перші три місяці, це Хоббіт, Гаррі Поттер та Серія нещасливих пригод Лемоні Сніккета, звичайно ж, англійською, домашнім завданням було підібрати книгу, б діти хотіли прочитати на будь-якій мові, тому що вона чудова.
Наступного заняття ми починаємо активно працювати над граматикою і словниковим запасом,щоб швидко надолужити все забуте за літо.
Наталя Омельчак

Немає коментарів:

Дописати коментар