02.09.16

Осінні воркшопи

З радістю анонсуємо низку осінніх воркшопів БеркоШко, щоб ви вже зараз могли спланувати відвідини.
Теми надзвичайно цікаві і корисні, досвідчені спікери, спрямованість на альтернативну освіту. В першу чергу спікерів обираємо серед учасників альтернативних шкіл, оскільки цей досвід не схожий ні на традиційну школу, ні на гуртки і курси.

Локація: м. Київ, поблизу м. Нивки.
Тривалість: з 10:00 до 18:00 з перервами.
Вартість: 400 грн при оплаті за 10 днів до заходу, пізніше - 500 грн.


24 вересня 2016 року (субота) нас чекає воркшоп з організації домашніх шкіл на прикладі перевірених часом проектів: БеркоШко, Соняшник, Скворечник. Організатори проектів розкажуть про засади, на яких ґрунтується їхня діяльність, мету проекту, пошук однодумців. Про співпрацю з вчителями і батьками. Про навчання школяриків і підготовку дошколят. І ви зможете задати всі можливі питання про підводні камені на цьому шляху.
Спікерами будуть засновники цих освітніх проектів, які пройшли шлях від початку

15 жовтня 2016 року (субота) воркшоп з кількох неформатних предметів, яких немає в програмі традиційної школи, але які надзвичайно цікаві і ефективні. Йдеться про ейдетику, теорію розв’язку винахідницьких задач (відома російськомовною абревіатурою «ТРИЗ») і емоційний інтелект.

19 листопада 2016 року (субота) воркшоп про розвиток мозку  і узгодженість навчання з цим процесом, про етапи формування поведінки і психіки дитини, про самоконтроль і здатність вчитись на власних помилках, про зони найближчого розвитку – і все це з точки зору нейрофізіології.
Спікери – науковці з КНУ ім. Тараса Шевченка.
Запитання, побажання та пропозиції надсилайте на e-mail: berkoshko@gmail.com 

Немає коментарів:

Дописати коментар