23.09.14

Don't Worry Be Happy

Урок англійської мови щоразу починаємо з повторення правил читання та складання скоромовок. Найкращі скоромовки ілюструємо та записуємо у книжечку. 
На першому тижні складали речення про себе та друзів: Max likes Star Wars. Toma likes drawing. Та визначали правда це чи ні. Також склали тест про своїх однокласників для батьків. Батьки мали відповісти True or False щодо тверджень про різних дітей. Ті, хто все вгадали отримали призи. Сподіваюся, діти передали вам.))
Працювали з матеріалом підручник Family and Friend 3, unit 7 (always, sometimes, never; in March, on Monday, at 5 o’clock). Для закріплення зробили гру на картках: кожен написав дієслово або дієслово з іменником, а потім витягували їх з купи та складали речення про себе, а потім про друга (заодно повторили вживання закінчення –s у третій особі однини теперішнього часу). Що виходило: I never cook shark on Mondays. I sometimes read books on Tuesdays. Julia always run on Sundays. Ще дивилися презентації з фотками: спочатку читали, а потім називали по пам’яті.

Слухали пісню та намагалися записати пропущені слова у її тексті.
Щоуроку пишемо коротеньку самостійну роботу, результати будуть у таблиці, щоб побачити власний прогрес у кінці семестру.
Ганна Остапенко

Немає коментарів:

Дописати коментар