28.03.14

Третє чаклунство літери S

Вивчаємо третє чаклунство літери S (до цього були й перші два). Вона додається до дієслова, якщо дію виконує третя особа однини (he, she, it).
Граматичний будинок допомагає нам прослідкувати за тим, як утворюється заперечення в англійській мові, коли у реченні з'являється "not".  Англійське дієслово V не може приєднати до себе заперечення "not", Його забрало до себе "do", яке із звичайної дії ("do", що означає "робити") перетворилося у граматичне слово-помічник, що втратило своє значення і існує тільки як граматичне. Без нього не можна заперечити дію, а також задати питання в англійській мові. 
Згадайте, як Граматичний будинок допоміг нам відслідкувати, що відбувається, коли ми задаємо питання, або щось заперечуємо.
Граматичне "do" відкриваємо, щоб задати питання, якщо дію виконують – I, you, we, they. Фішку із заперечним словом "not" - "do not = don’t" маємо помістити перед дієсловом V.
Граматичне слово-помічник "do" зміниться на "does",  якщо будемо запитувати про когось одного - третю особу однини (he, she, it). Третє чаклунство літери S від головного дієслова перемістилося до граматичного слова-помічника, та ще й пустило перед собою літеру "е". Відповідним чином змінилася і фішка - "does not = doesn’t". 

Немає коментарів:

Дописати коментар