19.12.13

English classes

Місяць тому у нас відбулось чергове переформатування викладання англійської мови. Діти продовжують навчатись на підручнику Family & Friends. По п'ятницях - читають з Катєю "Хроніки Нарнії" в оригіналі, роблять по ним завдання. А в четвер - займаються з бабусею Діми.

12.12.13
Знайомство. Introductions.

У Королівстві АВС літери живуть у будиночках, а звуки у флакончиках. Маг, який знає усе про англійські літери, розташував їх на свій розсуд. Самі головні літери, це голосні Aa  Ii  Ee  Oo  Uu. Без них у слів не буде голосу. Вони головні ще тому, що, на відміну від інших літер, голосні літери мають декілька флакончиків із різними звуками.

В гостях у літери Аа. Історія про Джека.
In Magic ABC all letters live in houses and the sounds they make live in bottles. Magician  knows everything about English letters and he arranged them in a special way. There are 5 letters that are the most important of all. They are Aa  Ii  Ee  Oo  Uu. They are more important than others because they have more sounds than any other letters of the English ABC.

Visiting Aa letter. A story about Jake.

19.12.13
Маг  знає все про літери, а у його друга Фоніка  зберігаються флакончики із звуками, які він видає літерам. 

Читаємо історію про Джека. Літера “e”, яка стоїть у кінці слова, допомагає голосній назвати своє справжнє ім’я. Ми дізнаємося про це, по особливому знаку над голосною літерою “a”.

Пишемо слова з літерою “a” під відповідними малюнками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар